Over ons

Het Team

Kees Schalk

Kees Schalk

Eigenaar
Sandra Schalk

Sandra Schalk

Eigenaar
Marije Schalk

Marije Schalk

Verkoopster
Rachel van der Sluijs

Rachel van der Sluijs

Verkoopster
Tijmen Schalk

Tijmen Schalk

Verkoper

Anna van de Beek

Anna van de Beek

Verkoopster

De Winkel

Het Ontstaan

Op 1 september 1999 is Kees Schalk zijn onderneming “Telecom Schalk” gestart. Weinig particulieren hadden in die tijd al een mobiele telefoon. Mobiele telefonie was voornamelijk nog weggelegd voor de zakelijke markt. Bovendien was het destijds erg kostbaar.

Telecom Schalk was aanvankelijk gevestigd in de Langestraat – een sfeervol oud pand met een gezellige uitstraling. Kees was de all-round-ondernemer die de zaak alleen draaide. Toen groei in de mobiele telefonie toenam, kwamen er diverse medewerkers bij. Een belangrijke uitbreiding was het aantrekken van een accountmanager voor de zakelijke markt in 2006.

In 2009 werd “Telecom Schalk” onderdeel van “Optie1”. Deze stap verschafte het bedrijf extra professionaliteit en een sterkere inkoop- en verkooppositie. Erg belangrijk was dat het onafhankelijk advies geven over verschillende merken en providers onder de nieuwe formule gegarandeerd bleef.

Na 15 jaar business in de Langestraat werd het tijd voor een groter pand met een moderne uitstraling. De verhuizing naar de Oosterstraat was op 1 juli 2013 een feit! Het nieuwe pand beschikt niet alleen over een ruime winkel met een uitgebreid assortiment, maar ook over een apart kantoor van waaruit de klanten voor de zakelijke markt bediend kunnen worden.

Sinds de oprichting van de onderneming is er veel veranderd is, maar één ding blijft hetzelfde: de wensen en behoeften van de klant staan bij ons centraal. Dit geldt zowel voor de particuliere klant als de zakelijke klant, of u nu veel of weinig aansluitingen heeft. Al vanaf de start in 1999, staan wij voor maatwerk, kwaliteit, betrouwbaarheid, service en creativiteit, zowel toen, nu en in de toekomst!